2 të vdekur në Podujevë, vdekje e dyshimt e zyrtarit të Qeverisë

aksident_5302Një grua ka vdekur si pasojë e goditjes nga vetura dhe një person rreth të 50-tave ka vdekur në banjo dhe Policia po e  trajton si vdekje e dyshimtë.

Burime të “KosovaLajm”, brenda Policisë së Kosovës, tregojnë se viktima është e gjinisë mashkull nga fshati Sekiraq dhe ishte zyrtarë në njëren nga ministritë e Qeverisë së Republikës së Kosovës. Prokurori është duke u marrë me rastin.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë