Kujdes! Këto vende sot mbesin pa rrymë

kedsSipas njoftimit të KEDS, këto janë vendet që nuk do të kenë sot rrymë

Prishtinë

1.

Më 26.11.2016 në TS 35/10kV Mazgiti do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Plemetin (Kodi:15019003)  prej orës 09:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Plemetini, Hamidia, Bivolaku, Gllavotini, Bivolak Berishët, Strovci, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë).

2.

Më 28.11.2016  në NS 35/10 kV Badovci  do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Mramorë-Slivovë (Kodi:10014001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

3.

Më 28.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 2  do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Nr.16 SH.M 28 Nentori (Kodi:11000003) prej orës  08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr. Çamëria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu dhe Enti Statistikor.

4.

Më datë 28.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 3  do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Nr.21 Arbëria 5 (Kodi:12000014) prej orës  08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

5.

Më 28.11.2016 në TS 110/10kV Prishtina 5 do të shkyçet:

·         Dalja 10kV J21 Kodra e Trimave 21 (Kodi:13000010)   prej orës  08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kodra e Trimave (një pjesë).

6.

Më datë 28.11.2016  në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkish 1, Surkish 2, Lladofc, Ballofc, Dumosh, Shajkofc, Sfeqël, Surdull, Herticë, Drazhnjë, Turiqicë dhe Rakinicë.

7.

Më 28.11.2016 në TS 35/10(20) kV Koliq do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Grashtic-Radashec (Kodi:14016001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Grashtica dhe  Radasheci.

·         Dalja 10 kV Sharban (Kodi:14016003) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharbani, TS Alshiqët, TS Halabaku, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnava , TS Vanovca dhe TS Bellopoja 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

8.

Më 28.11.2016 në TS 35/10kV Mazgit do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Plemetin ( Kodi: 15019003)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamid, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk  dhe Milloshevë (një pjesë)

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

9.

Më datë  27.11.2016  në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Zabel i ulët (Kodi: 16023006)  preje orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovci, Llapushnik Gashët  dhe Poterku.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara në bazë të pëlqimit elektro-energjetik të lëshuar nga KEDS-i.

Pejë

1.

Më 29.11.2016 në NS 35/10 kV Gurakoc do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Zallaqi (Kodi: 50052003)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe  Drejë.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it, punime në LP 10 kV TS Koshe te shkolla, me kod 50052003021, për ndërrimin e TS sipas projektit Lot 11 Peja.

2.

Më 28.11.2016 në NS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet:

·         Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi: 50000010)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

3.

Më 28.11.2016 në NS 35/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006)  prej orës  08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

4.

Më 28.11.2016  në NS 35/10 kV Gurrakoci do të  shkyçet:

·         Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001)   prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

5.

Më 28.11.2016 në NS 110/10kV Peja2  do të  shkyçet:

·         Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

·         Dalja 10 kV Loxha  (Kodi:51000008)  prej orës 08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

6.

Më  28.11.2016 në NS 110/10 kV Klina do të  shkyçet:

·         Dalja 10 kV Jashanica (Kodi:52000003)   prej orës  12:00 deri në 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik dhe Jashanicë.

7.

 

Më 28.11.2016 në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

·         Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqani, Dranoci, Sllupi, Vokshi, Polana, Poberxhi, Prilepi, Rastavica, Baballoqi, LA Ramadani, Juniku, Jasiqi dhe Gjocaj.

8.

Më 28.11.2016  në NS 110/10 kV Istog (Burimi)  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Dubrava-Rakoshi (Kodi: 54000006)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll dhe Cerkolez.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Mitrovicë

1.

Më 28.11.2016 në NS 35/10kV Shupkovci  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001)   prej orës 12:00 deri në orën  16:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofci, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

2.

Më 28.11.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Stac. Hekurudhor (Kodi: 73000004)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiqi dhe Brusniku.

·         Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Maxhunaj, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Vilancë, Ropicë, Samadrxhë, Zagori, Ceceli dhe Sllakofcë.

3.

Më28.11.2016 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofc, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofc, Likoshan, Gradicë  dhe Godanc.

·         Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi|: 74000006)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Buroja, Vojnik, Izbicë, Ozrimi, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Ferizaj

1.

Më 26.11.2016 në NS 35/10 kV Shtërrpca do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Gotovusha (Kodi : 40044005)  prej orës 08:00 deri në ora 08:30 dhe prej orës 14:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiq, Palojë, Gotovushë, Drekoc, Viqë, Firaj dhe Brodi.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, ndërrimi i Ormanit TU 250 kVA.

2.

Më 26.11.2016 në NS 110/35/10 kV Ferizaj (Bibaj) do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi : 40000002)  prej orës 09:00 deri në ora12:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, demontimi i shtyllave të vjetra në LP 10 kV.

3.

Më 27.11.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Zona Industriale (Kodi : 41000009)  prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Prapashtica, TS Motra Binjake, TS Baze e Betoni Kolshi, TS Rama Petro , TS Semerana, TS Agim Nita, TS Janina, TS Xella, TS Pofix, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT dhe TS Gega.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara energjizimi i TS 10/0.4 kV në bazë të pëlqimit elektroenergjetik.

Gjilan

1.

Më 26.11.2016 në TS 35/10kV Rrafshina (Viti)  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Germova (Kodi: 61067003)  prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gërmovë, Gërmovë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshice Kulla dhe Verbani.

·         Dalja 10 kV Smira (Kodi: 61067006)  prej orës  10:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabashi, Dobreshi, Cernovitë, Smirë Kulla, Smirë Depo.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV.

2.

Më 26.11.2016 në TS 35/10 kV Gjilani I  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Dalja TS Nr.-1 (Kodi: 60060003)  prej orës 09:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: TS Mulliri, TS Teatri, TS Agrohermes dhe TS A – Fix.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it, punime në LP 10 kV zhvendosja e kabllos.

3.

Më 28.11.2016 në NS 35/10 kV Gjilani IV do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV TS 20 (Kodi: 60063014) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Iliria I, II, III dhe IV.

4.

Më 28.11.2016  në NS 35/10kV Kllokot do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe T.S Privat 1.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Gjakovë

1.

Më 28.11.2016 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ketë shkyçet:

·         Dalja 10 kV Skivjan (Kodi : 80080009)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Osek Hyla (një pjesë), Skivjani, Planqori, Hereqi, Dujaka, Novosella  e Ulët, Novosella e Epërme, Janoshi dhe  Biteshi.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Prizren

1.

Më 28.11.2016 në NS 35/10kV Dragash do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Restelica (Kodi: 30036002)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Lubovishtë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë dhe Zlipotok.

2.

Më 28.11.2016 në NS 35/10kV Dikancë do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Radesha (Kodi: 30037006)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh.

3.

Më 28.11.2016 në NS 35/10 kV Theranda do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Theranda (Kodi: 32039003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do te mbesin: rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi dhe Mulla Nura.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

4.

Më 26.11.2016 në NS 110/35/10kV Theranda do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Shvepsi (Kodi: 32000013)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Ben Af, Solid Shpk., Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp. Shala Gas.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara energjizimi i TS 10/0.4 kV në bazë të pëlqimit elektro-energjetik.

5.

Më 27.11.2016 në NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Betonjera (Kodi: 30000004  prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Affi, Lux Dekori, Ortakolli II.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara, energjizimi i TS 10/0.4 kV në bazë të pëlqimit elektro-energetik.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë