Kandidatët për Kryetar të Drenasit se bashku bejnë thirrje për ketë … (dokument)

sddddddKatër kandidatët për kryetar të Komunës së Drenasit, Isa Xhemajlaj nga Nisma për Kosovës, Vehbi Berisha nga partia FJALA, Xhavit Drenori kandidat i pavarur dhe Elmi Thaçi nga Aleanca Kosova e Re, kanë dalë me një deklaratë të përbashkët për medie.

Ata përmes kësaj deklarate  kërkojnë që të ndalet keqpërdorimi i resurseve shtetërore dhe publike nga zyrtarët e  lartë publik si dhe drejtues të institucioneve të ndryshme publike të cilët po i keqpërdorin resurset shtetërore në aktivitete politike dhe partiake.

Në deklaratën e tyre, u bëhet thirrje të gjitha institucioneve të pavarura, shoqërisë civile dhe institucioneve të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare të reflektojnë karshi kësaj dukurie e cila po shkakton presion publik ndaj votuesve në Drenas.

Ja deklarata e tyre e plotë:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë