Rektori Dema viziton universitetin e Nices

sssssssssssssssssssssssssssssRektori i Universitetit Hasan Prishtina me një grup te profesorëve të Fakultetit Ekonomik është në vizitë në Universitetin e Nices, “Universite Nice Sophia Antropolis”.

Vizita është në kuadër te projektit Tempus në të cilin është partner edhe Fakulteti Ekonomik i Prishtinës.

Rektori i universitetit të Prishtinës Marjan Dema pati takime intensive me rektorin, prorektorin dhe menaxhmentin e fakultetit ekonomik dhe të universitetit të Nices.

Me këtë rast u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi në mes të dy universiteteve dhe të fakultetit ekonomik.

Universiteti i Prishtinës në objektivat e veta ka edhe bashkëpunimin intensiv ndërkombëtar, si rrugë e sigurte për zhvillim dhe afirmim, përparim dhe mundësi për stafin dhe studentët e fakulteteve për ngritjen e kapaciteteve.

Me kete rast u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi në mes të dy universiteteve dhe të fakultetit ekonomik.

Universiteti i Prishtinës në objektivat e veta ka edhe bashkëpunimin intensiv ndërkombëtar, si rrugë e sigurtë për zhvillim dhe afirmim, përparim dhe mundësi për stafin dhe studentet e fakulteteve për ngritjen e kapaciteteve.

Këto dy universitete  tani me do te kenë bashkëpunim konkret: Në Universitetin e NICE-s do të shkojnë 2 deri 4 profesor në periudha kohore 1 deri 2 muaj.

2 studentë të doktoratës, dhe 2 studentë në Master.

Studentët e doktoratës dhe të masterit do qëndrojnë nga një semestër.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë