Çka po ndodhë kështu me LDK-në në Drenas?

15175495_10154130293767218_317711388_nFushata zgjedhore në Drenas, për kryetar të Komunës, ndonëse ende zyrtarisht nuk ka nisur, ajo po bëhet gjithnjë e më e nxehtë.

Pothuajse të gjitha partitë politike garuese dhe kandidatët e pavarur për kryetar të kësaj komune kanë bërë elektoratin e tyre aktiv në fushatë.

Por ajo që zgjon shumë kureshtje këtyre ditëve është aktivizimi i elektoratit të LDK-së.

Ndryshe nga herët e kaluara kur në Drenas LDK ka qenë pasive, për të mos thënë që nuk ka ekzistuar fare, tani siç e shihni edhe në foto, masa është mobilizuar dhe nga kjo parti mund të ketë edhe befasi.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë