‘Liqeni’ shpallet klubi sportiv më i mirë për vitin 2022 në Drenas

Në një ceremoni të organizuar në sallën e kuvendit komunal në Drenas, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, bëri ndarjen e çmimeve për sportistët e dalluar për vitin 2022.

Në këtë ceremoni morën pjesë klube sportive, sportistë, trajnerë, referë e të tjerë.

Klubi sportiv më i mirë për vitin 2022 u shpall, Futsall Klubi “LIQENI”.

/DrenicaOnline/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë