KF Fortuna gjithnjë e më afër Ligës së dytë

Klubi i futbollit nga Drenasi, KF Fortuna, është shumë afër kalimit në një kategori më lartë, atë të Ligës së dytë të futbollit.

KF Fortuna, vetëm një vit pas formimit ka arritur që në kohë rekord të jetë shumë afër Ligës së dytë.

Puna e madhe, disiplina dhe sukseset e mëdha që kanë karakterizuar këtë stinor të KF Fortunës, kanë bërë që klubi simpatik nga Drenasi të thurë themele të forta dhe të krijojë bazë të madhe të fansave.

KF Fortuna është klub që nuk pritet të i mungojnë sukseset në futbollin kosovar.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë