Garë automobilistike për herë të parë në Drenas (Video)

Këtë të diele në qendër të Drenasit do të mbahet gara e parë automobilistike, shkruan DrenicaOnline.

Organizatorët e garës kanë thënë se kanë marrë leje nga policia dhe nga zyrtarët komunal për të mbajtur këtë garë.

Në këtë autosallom nuk ka garë të shpejtësisë por garë të inteligjencës dhe do të marrin pjesë meshkuj e femra.

Për detaje ndiqeni intervistën e organizatorëve:

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë