FC Liqeni përfaqësues i Kosovës në Champions League

FC Liqeni do ta përfaqësojë Kosovën në Futsal Champions League.

Në rundin preliminar të garës më prestigjioze të futsalit europian, FC Liqeni do të takohet me: TSV Weillimdorf Futsal (Gjermani), London Helvecia Futsal Club (Angli) dhe Tavşançali SK (Turqi).

Ndeshjet do të zhvillohen në Gjermani, ku skuadra TSV Weillimdorf Futsal do të jetë nikoqire e këtyre takimeve.

#ForcaLiqeni

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë