Lajm i mirë për kosovarët që jetojnë në rrethinë të Stuttgart-it, Wizz Air lëshon linjën e re Karlsruhe-Prishtinë

Nga data 16 dhjetor 2020, ANP ‘Adem Jashari’ lidhet edhe me qytetin Karlsruhe/ Baden-Baden me kompaninё ajrore Ëizz Air e cila ёshtё kompani loë cost.

Pas linjave tё suksesshme nё aeroportin e Prishtinёs si Londra,Dortmundi, Bazelli, Milano, Memingeni, Viena dhe Budapesti, tani mё kanё dalё nё shitje edhe biletat pёr destinacionin e tetё me radhё atё tё Karlsruhes/Baden Baden.

Njё trend i rritjes sё fluturime ka filluar hovshёm nё destinacionin e Kosovёs duke shtuar edhe numrin e udhёtarёve si dhe kompanive tё reja qё operojnё kёtu.

Ëizz Air shёrben nё rreth 140 destinacione nё Evropё dhe rreth 40 shtete.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë