Lladrovci me miqë: Bashkë si gjatë luftës!

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, bashkë miqë janë bërë bashkë, sot si para luftës në 23 vjetorin e Epopesë së UÇK-së.

Kreu i Drenasit ka theksuar se jeta jonë, ka kuptim, kur çdo ditë i kujtojmë dhe vazhdojmë rrugën e më të dashurve tanë, edhe pse ata nuk janë fizikisht me ne.

Shkrimi i plotë i tij në facebook:

Bashkë në angazhimin para luftës çlirimtare, gjatë luftës çlirimtare, sot, po ashtu me rastin e shënimit të 23 vjetorit të Epopesë së UÇK-së, bashkë.

Jeta jonë, ka kuptim, kur çdo ditë i kujtojmë dhe vazhdojmë rrugën e më të dashurve tanë, edhe pse ata nuk janë fizikisht me ne.

Një herë atdhetar, tërë jetën atdhetar!

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë